
ماینر بدون اینترنت
اگه تو فکر ورود به دنیای هیجان انگیز استخراج ارز دیجیتال هستید یا همین الانم ماینر دارید، حتماً این سوال براتون پیش اومده که آیا دستگاه ماینر بدون اینترنت هم کار می کنه؟ جواب این سوال خیلی ساده و قاطعه: نه، عمراً! ماینر بدون اینترنت دقیقاً مثل یه ماشین بنزینی بدون سوخته؛ قشنگه، ولی هیچ کاری نمی تونه بکنه. اگه می خواید ته و توی این قضیه رو بفهمید، همراه ما باشید تا بهتون بگیم چرا اینترنت برای ماینر حکم اکسیژن رو داره و چطوری می تونید خیال خودتون رو از بابت اتصال ماینر به دنیای آنلاین راحت کنید.
داستان ماینینگ و استخراج ارز دیجیتال، این روزها حسابی داغه. از بیت کوین و اتریوم بگیرید تا کلی رمزارز دیگه که هر روز سر و کله شون پیدا می شه، همه و همه روی بلاک چین سوارن. ولی خب، برای اینکه بتونید از این بازار پر سود سهمی داشته باشید، باید یه سری پیش نیازها رو بشناسید. یکی از مهم ترین و اساسی ترین این پیش نیازها، اتصال به اینترنته. خیلی از ماینرهای تازه کار، فکر می کنن ماینر یه جعبه جادوییه که می ذارنش یه گوشه، برق بهش وصل می کنن و خودش شروع می کنه به پول درآوردن! ولی واقعیت اینه که ماینرها بدون اینترنت، یه مشت آهن پاره بیشتر نیستن که فقط برق هدر می دن. تو این مقاله، قراره کامل و حسابی راجع به این موضوع حرف بزنیم. بهتون می گیم چرا اینترنت برای ماینرها اینقدر حیاتیه، اگه اینترنت قطع بشه چی میشه، چقدر اینترنت مصرف می کنه و چه راهکارهایی برای داشتن یه اتصال پایدار برای ماینرتون وجود داره. پس بزن بریم!
چرا ماینرها بدون اینترنت حتی یه قدم هم برنمی دارن؟ (پایه های اصلی ماینینگ)
برای اینکه بفهمیم چرا ماینرها به اینترنت نیاز دارن، اول از همه باید بدونیم که اصلاً ماینینگ یعنی چی و چه ارتباطی با بلاک چین داره. بلاک چین، همون دفتر کل توزیع شده ست که اطلاعات همه تراکنش ها رو به صورت رمزنگاری شده و غیرقابل تغییر ثبت می کنه. ماینرها هم وظیفه شون اینه که با حل یه سری پازل های ریاضی پیچیده، تراکنش ها رو تأیید کنن و بلاک های جدید رو به این زنجیره اضافه کنن. خب، این وسط اینترنت کجای کاره؟ همه جا!
بلاک چین، قلب تپنده آنلاین ماینینگ
بلاک چین رو می شه به یه کتابخونه بزرگ و فوق العاده شلوغ تشبیه کرد که هر ثانیه هزاران نفر دارن توش کتاب جدید اضافه می کنن (تراکنش ثبت می کنن). حالا ماینر شمایید که باید همیشه آخرین نسخه این کتاب رو داشته باشید تا بتونید کتاب های جدید رو مرتب کنید و به بقیه نشون بدید. این آخرین نسخه، همون آخرین بلاک های بلاک چین و تراکنش های در حال انتظار هستن. برای اینکه ماینر شما همیشه با این کتابخونه یا همون شبکه بلاک چین همگام (Synchronized) باشه و از آخرین تغییرات خبردار بشه، باید دائم به اینترنت وصل باشه.
ماینرها از طریق گره ها یا نودها (Nodes) با شبکه بلاک چین در ارتباط هستن. این گره ها، نسخه های کامل بلاک چین رو نگه می دارن و مثل یه جور رابط عمل می کنن. ماینر شما باید بتونه دائم با این گره ها در تماس باشه تا بتونه اطلاعات لازم برای حل پازل ها رو بگیره و نتایج کارش رو هم بهشون بده. بدون اینترنت، عملاً ماینر کور و کَر می شه و نمی تونه از وجود هیچ تراکنشی باخبر بشه و هیچ بلاکی رو هم تأیید یا اضافه کنه.
وظایف ماینر: پازل و پاداش در گرو اتصال
فرآیند ماینینگ همش در مورد حل پازل های محاسباتی پیچیده ست. ماینر شما باید یه مقدار کد (که بهش نانس میگن) رو پیدا کنه که وقتی با اطلاعات بلاک قبلی و تراکنش های جدید ترکیب بشه، یه هش (Hash) معتبر و مطابق با قوانین شبکه تولید کنه. خب، برای این کار، ماینر اول از همه باید اطلاعات بلاک بعدی و لیست تراکنش های جدید رو از شبکه یا استخر استخراج (که در ادامه توضیح میدیم) بگیره. این اطلاعات از کجا میاد؟ بله، از طریق اینترنت!
بعد از اینکه ماینر شما تونست این پازل رو حل کنه و هش مورد نظر رو پیدا کنه، باید سریعاً این راه حل رو به شبکه یا استخر استخراج خبر بده تا بقیه هم تأییدش کنن و اون بلاک به بلاک چین اضافه بشه. این خبر دادن هم بدون اتصال به اینترنت امکان پذیر نیست. تصور کنید یه مسابقه حل پازله و شما تنها کسی هستید که راه حل رو پیدا کردید، ولی راهی برای گفتنش به داور و بقیه ندارید! اینترنت حکم همون راه ارتباطی رو داره.
استخر استخراج: رفیق شفیق ماینر (که اونم آنلاینه!)
توی دنیای امروز ماینینگ، به خصوص برای ارزهایی مثل بیت کوین، رقابت اینقدر زیاده که یه ماینر تکی شانس خیلی کمی برای پیدا کردن بلاک و گرفتن پاداش داره. برای همین، ماینرها میان با هم جمع می شن و تشکیل استخر استخراج (Mining Pool) می دن. این استخرها، قدرت هش همه ماینرهای عضو رو با هم جمع می کنن و مثل یه تیم بزرگ عمل می کنن. وقتی بلاکی پیدا شد، پاداشش بین اعضا تقسیم می شه.
حالا تصور کنید شما عضو یه تیم ورزشی هستید. برای اینکه بتونید با تیمتون همکاری کنید، باید دائم باهاشون در ارتباط باشید: وظایف رو از مربی (استخر) بگیرید، کارتون رو انجام بدید (حل پازل) و نتایج رو به مربی گزارش بدید (ارسال شِیر). این ارتباط مداوم هم فقط از طریق اینترنت ممکنه. ماینر شما باید دائم به سرورهای استخر متصل باشه تا وظایفش رو بگیره، شِیرهاش رو (یعنی همون کارهای کوچیکی که انجام داده) بفرسته و مطمئن بشه که کارش تو استخر ثبت شده. اگه اینترنت قطع بشه، ماینر شما از تیم جدا می شه و عملاً دیگه نمی تونه تو بازی شرکت کنه و پاداشی هم نصیبش نمی شه.
اتصال اینترنت برای ماینر دقیقاً مثل جریان برق برایش حیاتی است؛ بدون آن، دستگاه فقط یک جعبه بی خاصیت است و هیچ استخراجی انجام نخواهد داد.
به روزرسانی و سلامت دستگاه: نیازهای پنهان اینترنتی
فراتر از خود فرآیند استخراج، دستگاه های ماینر هم مثل هر دستگاه الکترونیکی دیگه ای، نیاز به به روزرسانی نرم افزار داخلی یا همون فریم ور (Firmware) دارن. این به روزرسانی ها می تونه شامل بهبود عملکرد، رفع باگ های امنیتی یا اضافه شدن قابلیت های جدید باشه. برای دانلود این به روزرسانی ها و نصبشون روی دستگاه، بازم نیاز به اینترنت دارید.
بعضی از ماینرها هم قابلیت نظارت از راه دور دارن، یعنی می تونید از طریق یه اپلیکیشن یا پنل تحت وب، وضعیت عملکرد، دما، هش ریت و مصرف برق دستگاهتون رو چک کنید. این قابلیت ها هم بدون اتصال اینترنت، بی معنی هستن. خلاصه که اینترنت هم برای سلامت و به روز بودن دستگاهتون لازمه، هم برای اینکه بتونید از وضعیتش باخبر باشید.
ماینینگ آفلاین: یه رؤیای محال! (چرا اصلا نمی شه؟)
شاید ته ذهنتون این سوال باشه که خب، شاید بشه یه راهی پیدا کرد که ماینر بدون اینترنت هم کار کنه. مثلاً بشه پازل ها رو آفلاین دانلود کرد، حل کرد و بعد که اینترنت وصل شد، نتایج رو آپلود کرد. متأسفانه باید بگم این یه رؤیای محاله و اصلاً با ماهیت بلاک چین جور در نمیاد.
ماهیت بلاک چین: کپی آفلاین نداریم!
بلاک چین یک سیستم آنلاین و لحظه ای (Real-time) هست. یعنی هر بلاکی که به زنجیره اضافه می شه، باید توسط بقیه گره ها و ماینرها تأیید و اعتبار سنجی بشه. این فرآیند اعتبار سنجی در لحظه اتفاق می افته. اگه شما بلاکی رو آفلاین پیدا کنید، وقتی اینترنتتون وصل بشه، ممکنه شبکه از قبل اون بلاک رو توسط ماینر دیگه ای پیدا کرده و به زنجیره اضافه کرده باشه. در این صورت، بلاک شما بی ارزش می شه و بهش میگن بلاک یتیم (Orphan Block).
تصور کنید تو یه مزایده هستید که دائم قیمت ها تغییر می کنه. شما یه قیمتی رو می دید، ولی اگه ارتباطتون با سالن قطع باشه و بعد از چند دقیقه وصل بشید، می بینید که مزایده تموم شده یا یه نفر دیگه قیمت بالاتری داده. تو ماینینگ هم همینه؛ اگه آفلاین کار کنید، تمام تلاش پردازشی شما هدر می ره چون نمی تونید در لحظه با شبکه همگام باشید و کارتون رو گزارش بدید.
چوب لای چرخ استخراج: پیامدهای قطعی اینترنت
خب، حالا فرض کنید ماینر شما در حال کار بوده و اینترنت قطع شده. چی میشه؟
- توقف کامل فرآیند استخراج: اولین و مهم ترین اتفاق اینه که دستگاه شما دیگه هیچ شِیری پیدا نمی کنه و هش ریت (قدرت پردازشی) شما در استخر استخراج، به صفر می رسه. عملاً دستگاه از کار میفته.
- سوختن پول (هزینه برق بی بازگشت): دستگاه ماینر شما حتی وقتی کار هم نمی کنه، برق مصرف می کنه. اگه اینترنت قطع باشه، دستگاه فقط الکی داره برق می سوزونه بدون اینکه ذره ای پول دربیاره. این یعنی ضرر خالص.
- عدم دریافت پاداش: وقتی دستگاه شما نتونه با استخر یا شبکه ارتباط برقرار کنه، هیچ کاری انجام نشده و در نتیجه هیچ پاداشی هم به شما تعلق نمی گیره.
- امکان ایجاد بلاک های یتیم: اگه اینترنتتون دائم قطع و وصل بشه و دستگاه شما بلاکی رو پیدا کنه و به سختی به شبکه برسونه، ممکنه شبکه قبلاً بلاک دیگه ای رو تأیید کرده باشه و کار شما بی اثر بشه. اینجاست که میگن بلاک یتیم شده.
خلاصه که ماینینگ بدون اینترنت اصلاً و ابداً ممکن نیست و هر کی خلافش رو بگه، یا خودش اشتباه می کنه یا داره شما رو به اشتباه میندازه.
مصرف اینترنت ماینر: کمیت کم، کیفیت بالا!
یکی دیگه از سوالات پرتکرار اینه که مصرف اینترنت ماینر چقدره؟ شاید فکر کنید چون ماینرها اینقدر کار می کنن، مصرف اینترنتشون هم نجومیه. ولی جالبه بدونید که اصلاً اینطور نیست!
پهنای باند زیاد نمی خوایم، پایداری می خوایم!
ماینرها پهنای باند زیادی مصرف نمی کنن. معمولاً در حد چند کیلوبایت در ثانیه! بله، درست شنیدید، کیلوبایت، نه مگابایت! این یعنی یه اینترنت معمولی خانگی با سرعت چند مگابیت بر ثانیه، از نظر سرعت برای ماینر کاملاً کافیه. پس نگران این نباشید که برای ماینر مجبورید اینترنت با سرعت فضایی بگیرید.
اما یه امای خیلی بزرگ وجود داره: ماینرها به پایداری (Stability) اتصال و تأخیر کم (Low Latency یا همون پینگ پایین) به شدت حساس هستن. تصور کنید در حال انجام یه عمل جراحی خیلی دقیق هستید. نیازی به این نیست که دائم با سرعت جت حرکت کنید، ولی نباید حتی یک لحظه دستتون بلرزه یا ابزار از دستتون بیفته. ماینر هم همینه؛ پینگ بالا و از دست رفتن بسته های داده (Packet Loss)، مثل همون لرزش دست جراح می مونه و مستقیماً روی بهره وری و درآمد شما تأثیر می ذاره.
نقش پینگ و از دست رفتن بسته ها در راندمان ماینینگ
پینگ (Latency): پینگ به زمانی میگن که طول می کشه تا یه بسته داده از ماینر شما به سرور استخر استخراج برسه و جوابش برگرده. هرچی این زمان کمتر باشه، بهتره. پینگ بالا باعث می شه اطلاعات دیر به سرور برسه و در نتیجه، شِیرهایی که ماینر شما پیدا کرده، ممکنه دیر به استخر برسن و منقضی بشن یا استخر از قبل بلاک جدیدی رو پیدا کرده باشه و شِیر شما ریجکت (رد) بشه. یعنی کار شما الکی انجام شده و پولی هم بابتش نمی گیرید.
از دست رفتن بسته ها (Packet Loss): این اتفاق وقتی میفته که بسته های داده در مسیر انتقال از بین می رن و به مقصد نمی رسن. وقتی Packet Loss بالا باشه، ماینر شما مجبور می شه همون اطلاعات رو دوباره بفرسته، که هم زمان بره و هم باعث کاهش کارایی می شه. مثل این می مونه که بخواید با یه دوست حرف بزنید و هر چند کلمه یک بار، صداتون قطع بشه و مجبور باشید حرفاتون رو تکرار کنید. اینترنت ناپایدار و با Packet Loss بالا، به معنی از دست دادن فرصت ها و کاهش درآمد هست.
پس با اینکه مصرف دیتای ماینر کمه، کیفیت و پایداری اینترنت فوق العاده مهمه. یک اینترنت با سرعت متوسط اما پایدار، خیلی بهتر از یه اینترنت پرسرعت اما قطع و وصل شو است.
اینترنت پایدار برای ماینر: راهکارها و سناریوها
حالا که فهمیدیم پایداری اینترنت چقدر مهمه، بیایید ببینیم چه راهکارهایی برای داشتن یه اتصال اینترنتی مطمئن برای ماینرتون وجود داره.
انتخاب ISP مناسب: پایداری حرف اول رو می زنه
اولین قدم، انتخاب یه سرویس دهنده اینترنت (ISP) خوبه. دنبال شرکتی باشید که سابقه خوبی تو ارائه اینترنت پایدار و با پینگ پایین داشته باشه. از همسایه ها یا دوستانی که تو منطقه شما هستن سوال کنید. بعضی شرکت ها اینترنت اختصاصی یا بیزینس کلاس ارائه می دن که پایداری بالاتری دارن و برای فارم های بزرگ ماینینگ خیلی مناسب ترن. اگه قراره تو خونه ماینر داشته باشید، یه ISP معتبر با پشتیبانی خوب انتخاب کنید که در صورت مشکل، سریعاً بتونن کمکتون کنن.
اینترنت پشتیبان: دوقلوهای بقا!
قطع شدن اینترنت یه اتفاقیه که برای هر کسی ممکنه بیفته. ولی وقتی پای درآمد یه ماینر در میون باشه، هر ساعت قطعی یعنی ضرر. برای همین، داشتن یه اینترنت پشتیبان، حکم بیمه عمر برای ماینر شما رو داره.
- مودم های سیم کارتی 4G/5G: این مودم ها با یه سیم کارت کار می کنن و می تونن یه اتصال اینترنتی مجزا از اینترنت ADSL یا فیبر نوری شما فراهم کنن. تو لحظه ای که اینترنت اصلی قطع شد، می تونید ماینرتون رو به این مودم وصل کنید. مصرف اینترنت ماینر کم هست، پس حتی با بسته های اینترنتی سیم کارت هم می تونید برای یه مدت محدود، ماینرتون رو آنلاین نگه دارید. البته حواستون به هزینه ها باشه، چون اینترنت سیم کارت معمولاً گرون تره.
- اتصال موبایل (Hotspot): برای مواقع اضطراری و خیلی کوتاه، می تونید از هات اسپات گوشی موبایلتون هم استفاده کنید. البته این روش زیاد مطمئن نیست و نباید روش حساب دائمی باز کنید، چون مصرف باتری گوشی رو بالا می بره و پایداریش هم تضمین شده نیست.
داشتن یه پلن B برای اینترنت، عین بیمه عمر برای ماینره! هیچ وقت نمی دونید کی ممکنه اینترنت اصلیتون قطع بشه و اونجاست که اینترنت پشتیبان، ناجی درآمدتون می شه.
اینترنت در مناطق دورافتاده: چالش ها و راه حل ها
اگه قصد دارید فارم ماینینگتون رو در یه منطقه دورافتاده یا روستایی راه اندازی کنید که دسترسی به اینترنت پایدار سخته، چالش های جدی تری پیش رو دارید. با این حال، راهکارهایی هم هست:
- اینترنت ماهواره ای (مثل Starlink): اینترنت ماهواره ای می تونه در مناطق دورافتاده که زیرساخت اینترنتی ندارن، یه راه حل عالی باشه. سرعت و پایداری نسبتاً خوبی دارن، اما هزینه های اولیه نصب تجهیزات و حق اشتراک ماهیانه بالاتری دارن که باید توجیه اقتصادیش رو بسنجید.
- تقویت کننده های سیگنال: اگه از اینترنت سیم کارتی استفاده می کنید و سیگنال تو منطقه شما ضعیفه، می تونید از تقویت کننده های سیگنال (Signal Boosters) استفاده کنید تا کیفیت اتصال رو بهبود ببخشید.
خلاصه که اگه قصد دارید یه فارم وسط ناکجاآباد بزنید، اولویت اولتون باید بررسی دقیق و تامین یه زیرساخت اینترنتی پایدار و قابل اتکا باشه.
بهینه سازی اتصال اینترنتی: ریزه کاری هایی که معجزه می کنن!
فقط داشتن یه اینترنت خوب کافی نیست؛ باید بدونید چطوری اون رو برای ماینرتون بهینه کنید تا بهترین عملکرد رو داشته باشید. این ریزه کاری ها، می تونن تفاوت بزرگی تو درآمدتون ایجاد کنن.
کابل کشی، حکم طلاست!
اگه ماینر رو با وای فای (Wi-Fi) به اینترنت وصل می کنید، همین الان دست نگه دارید! اتصال کابلی (Ethernet) از هر نظر به وای فای برتری داره.
دلایلش هم روشنه:
- پایداری بالاتر: اتصال کابلی قطع و وصل شدن کمتری داره و تحت تأثیر تداخل امواج رادیویی قرار نمی گیره.
- پینگ پایین تر: تأخیر در اتصال کابلی خیلی کمتره، که همونطور که گفتیم برای ماینینگ حیاتیه.
- امنیت بیشتر: اتصال کابلی از نظر امنیتی هم مطمئن تره.
پس حتماً سعی کنید ماینرتون رو مستقیماً با کابل شبکه به مودم وصل کنید. اگه مودم از ماینر دوره، می تونید از کابل های بلندتر یا روترهای اضافی استفاده کنید. فکر وای فای رو از سرتون بیرون کنید، مخصوصاً برای ماینرهای صنعتی و تعداد بالا.
تنظیمات مودم و شبکه: قلق هایی برای حرفه ای ها
برای اینکه بهترین استفاده رو از اینترنتتون ببرید، می تونید یه سری تنظیمات رو روی مودم یا روترتون انجام بدید:
- پورت فورواردینگ (Port Forwarding): بعضی از استخرهای استخراج ممکنه برای اتصال بهتر، نیاز به پورت های خاصی داشته باشن که باید اون ها رو روی مودمتون فوروارد کنید. این کار باعث می شه ترافیک مربوط به ماینر مستقیماً به دستگاه شما برسه و در مسیر شبکه داخلی گم نشه.
- ثابت کردن IP ماینر: بهتره IP آدرس دستگاه ماینرتون رو در شبکه داخلی ثابت (Static IP) کنید. این کار باعث می شه هر بار که دستگاه روشن و خاموش می شه، IPش تغییر نکنه و ارتباطش با استخر پایدارتر بمونه.
- استفاده از DNS مناسب: DNSها مثل دفترچه تلفن اینترنت هستن. استفاده از DNSهای سریع و مطمئن (مثل DNSهای عمومی گوگل 8.8.8.8 و 8.8.4.4 یا Cloudflare 1.1.1.1) می تونه تأخیر در حل آدرس ها رو کم کنه.
- QoS (Quality of Service): اگه چند دستگاه تو شبکه دارید و می خواید مطمئن بشید که ماینر همیشه اولویت رو داره، می تونید از قابلیت QoS در مودمتون استفاده کنید و پهنای باند و اولویت رو به ماینر اختصاص بدید.
پایش و نظارت: چشم از شبکه برندارید!
مثل هر کسب وکار دیگه ای، ماینینگ هم نیاز به نظارت مداوم داره. این فقط شامل خود ماینر نمیشه، بلکه باید وضعیت اینترنتتون رو هم چک کنید. ابزارهای ساده ای مثل Ping plotter یا حتی دستور Ping در ویندوز/لینوکس می تونن بهتون کمک کنن که پایداری اینترنت و پینگ به سرور استخر رو بسنجید.
همچنین، پنل کاربری استخرهای استخراج هم معمولاً نمودارهایی برای نمایش Rejected Shares (سهم های رد شده) دارن که نشون دهنده مشکلات احتمالی اینترنت یا تأخیر بالاست. هیچ وقت بدون چک کردن، ماشینو روشن نمی کنید، پس چرا ماینر رو همینجوری ول می کنید به امان خدا؟ دائم وضعیتش رو پایش کنید!
جداسازی شبکه (Network Segmentation) برای مقیاس های بزرگ
اگه یه فارم ماینینگ بزرگ با تعداد زیادی ماینر دارید، شاید بد نباشه به فکر جداسازی شبکه یا Network Segmentation باشید. این کار یعنی تقسیم کردن شبکه بزرگتون به بخش های کوچکتر و مجزا (با استفاده از VLANها یا ساب نت ها). این کار نه تنها امنیت شبکه رو بالا می بره، بلکه می تونه باعث بشه ترافیک ماینرها با بقیه ترافیک شبکه (مثلاً دوربین های امنیتی یا سیستم تهویه) قاطی نشه و پایداری اتصال ماینرها حفظ بشه.
ماینرهای IoT و اینترنت: داستان هلیوم چیست؟
شاید شنیده باشید که بعضی از ماینرها مثل ماینرهای هلیوم (Helium Miners) مصرف برق و صدای خیلی کمی دارن و حتی می گن اینا برای اینترنت اشیا (IoT) هستن. آیا اینا بدون اینترنت هم کار می کنن؟
جواب بازم همون نه بزرگه! ماینرهای هلیوم هم به اینترنت نیاز دارن، اما ماهیت کارشون کمی متفاوته. این دستگاه ها در واقع یه شبکه بی سیم برای دستگاه های اینترنت اشیا (مثل سنسورهای هوشمند، ردیاب ها و…) ایجاد می کنن که بهش LoRaWAN می گن. کار اصلی این ماینرها اینه که پوشش دهی شبکه رو برای دستگاه های IoT فراهم کنن و داده های اون ها رو جمع آوری و به بلاک چین هلیوم بفرستن. خب، همین ارسال داده ها به بلاک چین و همگام سازی با بلاک چین هلیوم نیاز به اتصال به اینترنت داره.
پس حتی اگه فکر می کنید ماینر هلیوم داستانش فرق داره و شاید نیازی به اینترنت نداشته باشه، باید بگم که سخت در اشتباهید. اون ها هم برای عملکرد صحیح و دریافت پاداش، به اینترنت نیاز دارن، هرچند ممکنه نوع اتصال و حجم دیتای مصرفیشون با ماینرهای بیت کوین کمی متفاوت باشه. اونا هم دارن بخشی از یه شبکه بزرگ آنلاین رو پشتیبانی می کنن و بدون اون شبکه، بی فایده اند.
حتی ماینرهای کم مصرف و متفاوت مانند هلیوم نیز برای برقراری ارتباط با شبکه شان و ارسال داده ها به بلاک چین، به اینترنت نیازمندند.
نتیجه گیری
خب، تا اینجا دیگه باید حسابی براتون روشن شده باشه که ماینر بدون اینترنت، یه شوخی بی مزه بیشتر نیست. برای هر نوع عملیات استخراج ارز دیجیتال، از بیت کوین بگیرید تا هر رمزارز دیگه، داشتن یه اتصال اینترنتی پایدار، با پینگ پایین و بدون قطعی، حیاتی ترین پیش نیاز بعد از خود دستگاه ماینر و برق مصرفیه.
سرمایه گذاری روی یک اینترنت مطمئن، به اندازه خرید خود ماینر، اگه نگیم بیشتر، اهمیت داره. هرگونه قطعی یا ناپایداری در اینترنت، مستقیماً روی درآمد شما تأثیر می ذاره و می تونه باعث ضررهای سنگین بشه. پس قبل از اینکه هزینه های زیادی رو صرف خرید دستگاه های ماینر کنید، اول از همه از کیفیت و پایداری اینترنتتون اطمینان حاصل کنید. یه اینترنت ضعیف، حتی قوی ترین ماینرها رو هم از پا در میاره.
حالا که فهمیدید اینترنت چقدر تو ماینینگ مهمه و بدون اون هیچ کاری از پیش نمیره، وقتشه که آستین بالا بزنید و مطمئن بشید بهترین اتصال رو برای دستگاهتون فراهم کردید. اگه هنوزم سوالی دارید یا تو انتخاب اینترنت مناسب برای ماینرتون مرددید، با کارشناسان ما مشورت کنید. اونا می تونن بهترین راهنمایی ها رو بهتون ارائه بدن تا با خیال راحت وارد دنیای پر سود ماینینگ بشید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ماینر بدون اینترنت – آیا واقعاً کار می کند؟ (راهنمای کامل)" هستید؟ با کلیک بر روی ارز دیجیتال، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ماینر بدون اینترنت – آیا واقعاً کار می کند؟ (راهنمای کامل)"، کلیک کنید.