
استان خوزستان در مسیر تحول و پذیرش تغییرات مثبت در ساختار سیاسی و اجتماعی کشور می باشد.
خوزستان به عنوان یکی از استان های کلیدی و استراتژیک کشور؛ همواره نیازمند تصمیمات نوآورانه و تحول آفرین بوده است. در این راستا؛ اقدام اخیر سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان در انتصاب ۱۱ زن به عنوان فرماندار بخشدار و معاون فرماندار آن هم در یک بازه زمانی کوتاه ۶ ماهه مدیریتی وی نقطه عطفی در تاریخ مدیریت این استان به شمار می رود.
این اقدام که با استقبال گسترده از سوی فعالان اجتماعی و سیاسی مواجه شده است نشان دهنده عزم جدی مسئولان در تحقق شعارهای دولت چهاردهم و توجه بیشتر به توانمندی های بانوان در عرصه های مدیریتی است.
می توان گفت که این اقدام یک گام مثبت در جهت تحقق عدالت جنسیتی و توانمندسازی زنان در عرصه های مدیریتی باشد. این نوع انتصابات نشان دهنده توجه به شایسته سالاری و تاکید بر استفاده از توانمندی های تمامی اقشار جامعه است. این نوع تغییرات می تواند به تدریج به اصلاح نگرش ها و فرهنگ های سنتی در برابر زنان منجر شود.
حضور زنان در عرصه های تصمیم گیری و مدیریت سیاسی نه تنها نشان دهنده احترام به حقوق بانوان است بلکه عامل مهمی در تقویت کارآمدی سیستم مدیریتی نیز می باشد. زنان به دلیل ویژگی های ذاتی نظیر حساسیت نسبت به مسائل اجتماعی نگاه متفاوت به حل مشکلات و توجه ویژه به عدالت اجتماعی می توانند تحولی اساسی در نظام مدیریت کشور ایجاد کنند.
استان خوزستان به دلیل تنوع فرهنگی اجتماعی و اقتصادی بستری مناسب برای آزمودن این رویکرد جدید فراهم کرده است. که اقدام استاندار خوزستان بازتابی از سیاست های دولت چهاردهم در جهت تقویت نقش زنان در جامعه است. این انتصاب ها فراتر از یک حرکت نمادین بخشی از سیاست کلان دولت برای جبران کمبودها در کشور است. حضور ۸ زن در سمت های کلیدی آن هم در استانی که همواره با چالش های مدیریتی پیچیده روبه رو بوده نشان دهنده آن است که دولت با اراده ای قوی در مسیر تحقق شعارهای خود گام برمی دارد. انتخاب زنان به مقام های مدیریتی در خوزستان پیامدهای مثبتی در حوزه های مختلف خواهد داشت. از یک سو؛ این اقدام می تواند اعتماد بیشتری در میان زنان جامعه ایجاد کرده و انگیزه ای برای مشارکت فعال تر آن ها در امور اجتماعی و سیاسی باشد. از سوی دیگر تجربه های جهانی نشان داده است که حضور زنان در مدیریت به بهبود شاخص های شفافیت ایجاد تعامل بهتر با مردم و اجرای سیاست های اجتماعی مؤثرتر منجر شده است. همچنین استفاده از ظرفیت زنان توانمند در استان خوزستان می تواند نگرش عمومی نسبت به نقش آفرینی زنان در کل کشور را تغییر دهد و الگویی برای سایر استان ها نیز باشد.
انتصاب ۸ بانوی خوزستانی به سمت های کلیدی صرفاً یک تصمیم مدیریتی نیست بلکه نشانی از پذیرش تغییرات مثبت در ساختار سیاسی و اجتماعی کشور است. با ادامه چنین اقداماتی می توان امیدوار بود که زنان بیشتری در سطح کلان مدیریتی کشور حضور یافته و مسیر توسعه پایدار و عدالت اجتماعی را هموارتر کنند.
حضور بیشتر زنان در پست های مدیریتی می تواند به ارتقای کارآمدی و شفافیت در سازمان ها و نهادهای مختلف منجر شود چرا که زنان معمولا دیدگاه های متفاوت و تجارب خاصی دارند که می تواند در حل مسائل پیچیده و بهبود فرآیندها موثر باشد. تحقق این نوع از عدالت و استفاده از ظرفیت زنان بدون شک گامی جدی در راستای ارتقای نظام مدیریت و پیشبرد اهداف بلند مدت کشور خواهد بود
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خوزستان*
46
گام بلند استاندار خوزستان در سپردن مدیریت به زنان توانمند / انتصاب ۱۱ زن در بازه زمانی کوتاه نقطه عطف در تاریخ مدیریتی استان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گام بلند استاندار خوزستان در سپردن مدیریت به زنان توانمند / انتصاب ۱۱ زن در بازه زمانی کوتاه نقطه عطف در تاریخ مدیریتی استان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گام بلند استاندار خوزستان در سپردن مدیریت به زنان توانمند / انتصاب ۱۱ زن در بازه زمانی کوتاه نقطه عطف در تاریخ مدیریتی استان"، کلیک کنید.