به گزارش اکسکو «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه گفت خودخواهی و غرور کشورهای غربی جهان را به وضعیت کنونی آورده که تقریباً یک نقطه بی بازگشت است.
او در دیدار با مقامات ارشد وزارت خارجه روسیه گفت: «این واشنگتن بود که با خروج یک جانبه خود از پیمان موشک های ضد بالستیک، پیمان نیروهای هسته ای میان برد و پیمان آسمان های باز، ثبات راهبُردی را تضعیف کرد. آمریکا و دنباله روهایش در اروپا سیستم نظارت و اعتماد را در این قاره نابود کرده اند. این خودخواهی و غرور کشورهای غربی است که جهان را به وضعیت کنونی رسانده است. ما به طور غیرقابل قبولی به نقطه ای رسیده ایم که بازگشت از آن تقریباً ممکن نیست.»
ماجراجویی شدید سیاستمداران غربی
پوتین در ادامه گفت تلاش کشورهای غربی برای تحمیل یک شکست راهبردی به روسیه، کشوری که دارای زرادخانه هسته ای عظیم است، نشان دهنده «ماجراجویی شدید سیاستمداران غربی» است.
پوتین گزارش ها درباره برنامه های ادعایی روسیه برای حمله به اروپا را «کاملاً مزخرف» خواند.
رییس جمهور روسیه همچنین گفت که گزارش های منتشرشده درباره برنامه های ادعایی روسیه برای حمله به اروپا شایعات «مهمل و پوچ» ی هستند که برای توجیه رقابت تسلیحاتی جاری غرب با مسکو مطرح می شوند.
کمپین تبلیغاتی ضد روسیه
او گفت: «کمپین تبلیغاتی ضد روسیه که مقامات بلندپایه اروپایی در آن حاضرند، با شایعاتی همراه است که ادعا می شود روسیه برنامه حمله به اروپا را دارد. من بارها این را گفته ام و نیازی نیست چندین بار دیگر تکرار کنم. همه ما می دانیم که این اظهارات مهمل و پوچ و تنها توجیهی برای رقابت تسلیحاتی هستند.»
رییس جمهور روسیه در ادامه گفت این روسیه نیست که اروپا را تهدید می کند، بلکه تهدید واقعی برای اروپا از سوی ایالات متحده می آید.
پوتین با بیان اینکه اگر اروپا رابطه خوبی با روسیه داشته باشد می تواند یکی از مراکز توسعه جهانی باقی بماند، گفت: «گاهی به نظر می رسد که سیاستمداران اروپایی و نمایندگان بوروکراسی اروپا بیشتر از اینکه نگران از دست دادن اعتماد مردم خود باشند، از نارضایتی آمریکا می ترسند.»
دیپلماسی ناتوان ناتو
پوتین همچنین با بیان اینکه ناتو دیپلماسی خود را در مقصر دانستن دیگر کشورها و استفاده از تمام قدرت خود علیه آن ها تعریف کرده، گفت: «اصل اساسی در دیپلماسی ناتو به شدت ناقص و در حل و فصل درگیری های پیچیده داخلی، ناتوان است.»
او گفت اصل اساسی در دیپلماسی ناتو این است که غرب یکی از کشورهای مغضوب خود را انتخاب می کند و آن را به تمام پلیدی ها متهم می کند تا تمام محدودیت ها و تحریم های اقتصادی، سیاسی، نظامی و اطلاعاتی را علیه این کشور پیاده کند.
پوتین گفت هیچ کشوری در جهان از اضافه شدن به فهرست کشورهای تحت تحریم ناتو مصون نیست و این ایتلاف نظامی «هیچ نتیجه ای نداشته است، به جز تشدید مشکلات موجود، نابود کردن سرنوشت میلیون ها انسان، نابودی کامل کشورها، افزایش بلایای انسانی و اجتماعی و همچنین پروراندن گروه های تروریستی.»
او همچنین گفت ناتو سعی دارد فشار بر کشورهایی که قصد دارد توسعه شان را محدود کند، افزایش دهد؛ از جمله بر روسیه.
رییس جمهور روسیه در ادامه گفت ایالات متحده سعی دارد به هر قیمتی که شده، سلطه استعماری خود را در جهان حفظ کند و این تنها به ناتوانی بیشتر این کشور منجر خواهد شد.
پیشنهاد صلح برای حل وفصل مناقشه اوکراین
او گفت روسیه یک پیشنهاد صلح دیگر برای حل وفصل مناقشه اوکراین ارایه می کند و اگر این بار هم غرب و کی یف با آن موافقت نکنند، مسیولیت خون هایی که ریخته خواهد شد، به گردن خودشان است.
او گفت: «امروز ما یک پیشنهاد جامع و واقعی دیگر برای صلح مطرح می کنیم و اگر کی یف و کشورهای غربی آن را هم مانند پیشنهادهای قبلی نپذیرند، در این صورت مشکل خودشان است. بار اخلاقی و سیاسی ادامه دادن این خونریزی به گردن آن ها خواهد بود.»
پوتین گفت روسیه از آغاز جنگ اوکراین پیشنهادهایی برای برقراری آتش بس و حل وفصل مسالمت آمیز این مناقشه مطرح کرده، اما غرب تمام این تلاش ها را رد کرده است.
رییس جمهور روسیه گفت این کشور برای حل مسالمت آمیز و پایان کامل این جنگ نیاز دارد که اوکراین به یک کشور غیرهسته ای و بی طرف بدل شود و همچنین تحریم هایی که کشورهای غربی علیه روسیه وضع کرده اند، لغو شود.
311311
شروط پوتین برای حل وفصل مناقشه اوکراین
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شروط پوتین برای حل وفصل مناقشه اوکراین" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شروط پوتین برای حل وفصل مناقشه اوکراین"، کلیک کنید.